Laddar Evenemang

Event

Carl Armfeldt presenterar Core Ny Teknik – en fond med inriktning på Innovation, Småbolag, Norden

Carl Armfelt om Core Ny Teknikfonden och om att investera i innovativa och snabbväxande teknikbolag

 

Bo Åmell rapporterar från Paris FinTech Forum 2019

 

Den nordiska floran av små snabbväxande teknikbolag inom inte minst dataspel har de senaste åren erbjudit mycket goda investeringsmöjligheter. Roburs Ny Teknik-fond har hållit sig väl framme och stoltserade fram till i somras med en exceptionell värdeökning tack vare de skickliga förvaltarna Carl Armfeld och Erik Sprinchorn.

 

Under mycken medial uppmärksamhet lämnade den framgångsrika förvaltarduon i höstas Robur och startade med stöd av investmentbolaget Bure för bara några veckor sedan TIN Fonder, vars första separata fond öppen för teckning är Core Ny Teknik.  Som framgår av denna presentation investerar fonden i teknik, hälsa och digitala varumärken: http://bit.ly/CarlArmfelt

 

På kvällens SIC-möte presenterar Carl Armfelt Core Ny Teknik-fonden.  Han delar också med sig av de slutsatser han har dragit av att bevaka ny teknik och spelbolag och hur det påverkat hans investeringsfilosofi.

 

Carl har har arbetat med aktier och investeringar sedan 2007 på Brummer & Partners, Credit Agricole Cheuvreux, Nordea och Swedbank Robur. Han är också en ofta anlitad kommentator om digital och innovativ teknik i EFN Börslunch, DI TV och andra finansmedier.

 

Vi räknar med många frågor och kommentarer om New Tech, dess potential och risker för fallgropar så Carl fortsätter efter middagen.

 

Bo avslutar kvällen med att rapportera från Paris FinTech Forum 2019 (https://parisfintechforum.com).

 

Välkomna!

Program

18:15 Samling i baren

19:00 Tomas Grönberg hälsar välkommen

19:05 Carl Armfelt om Core Ny Teknikfonden

20:00 Gemensam måltid

21:00 Fortsatt diskussion

+/- 21.30 Bo Åmell om Paris FinTech Forum 2019

22:00 De som vill fortsätter i baren.

 

ANMÄLAN senast den 5 april via denna länk: http://bit.ly/SIC9april

 

Medtag kontanter för middagsavgiften om 40 €, helst i jämna pengar. Vid utebliven närvaro måste avgiften betalas, såvida inte avanmälan sker senast den 8 april kl.17:00.

Kommande möten: 14 maj (Danske Bank om investeringsstrategier), 4 juni (Niels Jensen om ”The End of Indexing”), 10 september (ämne meddelas senare) . . .

 

Write your comment