Laddar Evenemang

Event

Framtidsspaning med Staffan Jeppsson. SIC-enkäten 2018 och 2019.

SIC Bryssel drar igång 2019 års program med en framtidsdiskussion under ledning av Staffan Jeppsson. Som inledning presenterar Staffan sin utblick över de ämnen –  allt ifrån digitalisering och artificiell intelligens till vår planets hälsotillstånd – som kraftigt kommer att dominera samhällsutvecklingen, politiken, näringslivet och inte minst detaljhandeln åratal framöver. Vad får det för konsekvenser för politiken? Hur hänger företagen med i denna våg av förändringar, innovationer och utmaningar?  Hur förhåller vi oss själva till dem?

Staffan har jobbat 25 år i IKEA och fem år i Inter IKEA. Han har varit varuhuschef i Frankrike, assistent åt Ingvar Kamprad, verkställande direktör i IKEA Belgien och har jobbat med den konceptuella utvecklingen i Inter IKEA. Sedan 2013 driver han eget konsultbolag, där han bland annat arbetar med IKEAs franchisetagare i Jordanien och Marocko.

Vi räknar med en engagerande och livlig diskussion, så vi fortsätter med framtidstemat även efter middagen.

Hur bra vi själva varit på att sia om framtiden får vi under kvällens avslutande pass. Då redovisas nämligen resultatet av 2018 års enkät. Vem gissade bäst? Om tid återstår gör vi också 2019 års enkät. 

Write your comment